Postojna Kohezijski sklad

Obisk partnerjev Art-MED v centru trajnostne mobilnosti Postojna

V centru trajnostne mobilnosti Postojna smo na prvi pomladni dan gostili pomembne partnerje projekta ArtMED, ki so imeli priložnost spoznati naše delovanje ter inovativne pristope k trajnostni mobilnosti.

 

V sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in Triglav Lab smo našim gostom omogočili preizkus varne vožnje na simulatorju hitrosti e-skiroja, kjer so lahko brez tveganja izpopolnili svoje spretnosti vožnje in se seznanili z varnostnimi vidiki uporabe e-skirojev.

 

Za popolno doživetje trajnostne mobilnosti v Postojni smo v sodelovanju z Natašo in Tomažem iz Bike Slovenia gostom pripravili izlet z električnimi kolesi POSbikes. 


Z združevanjem znanja in izkušenj partnerjev v projektu ArtMED, se v Občini Postojna zavzemamo za razvoj rešitev, ki bodo omogočile bolj dostopen, učinkovit in trajnosten javni prevoz za vse prebivalce.

 

V objavi občine Postojna lahko preberete več o projektu ArtMED

 

 

Fotografije iz dogodka:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V centru trajnostne mobilnosti v Postojni smo gostili pomembne partnerje projekta ArtMED, ki so se imeli priložnost poglobiti v naše delo ter raziskati inovativne pristope k trajnostni mobilnosti. V sodelovanju z zavarovalnico Triglav smo svojim gostom omogočili edinstveno izkušnjo - preizkus varne vožnje na simulatorju hitrosti e-skiroja, kjer so lahko brez tveganja izpopolnili svoje spretnosti vožnje in se seznanili z varnostnimi vidiki uporabe e-skirojev.

A to še ni bilo vse! Za popolno doživetje trajnostne mobilnosti smo gostom pripravili tudi izlet z električnimi kolesi POSbikes v sodelovanju z Natašo in Tomažem iz Bike Slovenia. S pomočjo teh izkušenih vodnikov so se lahko naše goste odpeljali po čudovitih poteh in jih popeljali skozi čudovite krajine, obenem pa jim predstavili prednosti uporabe električnih koles za trajnostno mobilnost.

Vse to je del naše vizije trajnostne prihodnosti, ki jo aktivno soustvarjamo skupaj s partnerji projekta ArtMED. Več o našem delu ter o projektu ArtMED si lahko preberete v objavi občine Postojna.
SEZNAM NOVIC